Diensten van MijnMantelzorgStudent.nl

MijnMantelzorgStudent.nl beschikt over een grote pool inzetbare studenten. Onze mantelzorgstudenten zijn er voor iedereen die, ongeacht leeftijd, een helpende hand kan gebruiken. Zij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij de dagelijkse boodschappen, (eenvoudige) medische handelingen of administratie. Belangrijk om te weten: al onze mantelzorgstudenten beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag.

“Ik ben alleenstaand en mijn familie woont ver weg. Als ik naar buiten wil heb ik iemand nodig ter ondersteuning.”

Onze mantelzorgstudenten volgen nagenoeg allemaal een zorggerelateerde opleiding. De benodigde kennis hebben zij dus in huis. Bovendien wonen onze studenten bij u in de buurt. Daardoor zijn zij op de hoogte zijn van wat er speelt in uw omgeving en kunnen snel bij u kunnen zijn. De kosten voor de werkzaamheden van onze mantelzorgstudenten bedragen €12,50 per uur. Deze factureert MijnMantelzorgStudent.nl maandelijks.

“Door mijn baan ben ik niet elke middag op tijd thuis om mijn zoon met een een licht verstandelijke beperking uit school op te vangen.”

Kennis maken met MijnMantelzorgStudent.nl

Wat kan MijnMantelzorgStudent.nl voor u betekenen?Bent u benieuwd wat MijnMantelzorgStudent.nl voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden. In dit persoonlijke gesprek brengen wij uw wensen in kaart, waarna wij een match kunnen maken met één van onze mantelzorgstudenten. Doorgaans kan een mantelzorgstudent binnen twee weken starten.

Ook een mantelzorgstudent nodig? Schrijf u dan nu in!