Over MijnMantelzorgStudent.nl

U wilt zo lang mogelijk zelfstandig blijven leven en/of wonen. Toch kunt u daarbij af en toe wel een helpende hand gebruiken. Mijnmantelzorgstudent.nl biedt u de ideale oplossing. Zonder dat u uw eigen netwerk van familie, vrienden of bekenden hoeft te belasten krijgt u toch dat gewenste steuntje in de rug.  Met behulp van uw mantelzorgstudent kunt u blijven wonen en leven op de manier zoals u dat wilt. Onze studenten wonen verspreid door heel Nederland en daardoor ook bij u in de buurt. 

Steun

Onze mantelzorgstudenten bieden gerichte ondersteuning. Een steuntje in de rug waarbij en wanneer u dat wilt. Denk bijvoorbeeld aan het bereiden van de maaltijd of hulp bij de huishoudelijke taken. Maar ook bij een bezoek aan de supermarkt of als u een extra luisterend oor wenst bij een doktersbezoek, staan onze mantelzorgstudenten voor u klaar. Onze mantelzorgstudenten zijn in staat om u vaardigheden aan te leren waardoor uw zelfstandigheid verder uitgebreid kan worden.

“Ik wil graag leren omgaan met de iPad zodat ik met mijn kleinkinderen kan mailen. Ik ben erg blij met Amy’s hulp!”

Selectie mantelzorgstudent

Onze mantelzorgstudenten volgen nagenoeg allemaal een zorggerelateerde opleiding. De benodigde kennis hebben zij dus in huis. Bovendien wonen onze mantelzorgstudenten bij u in de buurt waardoor zij op de hoogte zijn van wat er speelt in uw omgeving, deze kennen en snel bij u kunnen zijn.

Aanpak

Wij vinden het belangrijk dat u een persoonlijke ‘klik’ met uw mantelzorgstudent hebt. Van tevoren kunt u daarom uw persoonlijke wensen aangeven, zodat uw mantelzorgstudent aansluit bij uw (religieuze) identiteit. Vervolgens gaan wij op zoek naar een geschikte kandidaat die wij op basis van motivatie, kennis en kwaliteiten aan u voor zullen stellen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

“Betaalde hulp verschilt van de hulp die een vrijwilliger biedt. Als Judith iets doet, weet ze dat ze een prestatie moet leveren, want ze wordt ervoor betaald.”

Kennis maken

Bent u benieuwd wat een mantelzorgstudent voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden en brengen uw wensen en behoeften in kaart, waarna wij een match kunnen maken met één van onze mantelzorgstudenten. Doorgaans kan een mantelzorgstudent binnen twee weken starten.

Ook een mantelzorgstudent nodig? Schrijf u dan nu in!

Netwerk van studenten

Vanuit onze vestiging in Hoevelaken sturen wij onze mantelzorgstudenten, die in het hele land werkzaam zijn, aan. Doordat wij over een netwerk van mantelzorgstudenten beschikken dat heel Nederland beslaat, zijn wij niet gebonden aan een bepaalde regio. Onze mantelzorgstudenten zijn daar waar u ze nodig hebt!